Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Θεατρική παράσταση "Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι" στο Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν" !


Μια μοναδική ατμόσφαιρα βιώσαμε την Πέμπτη 3-11-2016 μικροί και μεγάλοι αφού απολαύσαμε τη θεατρική παράσταση «Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι» στον εξαιρετικό χώρο του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν", στην οδό Φρυνίχου 14 στην Πλάκα !

Το σπάνιο γαλάζιο Ρουμπίνι ακολούθησε μια απίστευτη διαδρομή, γεμάτη απανωτές ληστείες και ατυχήματα! Ταξίδεψε από τον ποταμό Αμοΐ στα βάθη της Κίνας, μέχρι τα χιονισμένα βουνά των Ελβετικών Άλπεων για να καταλήξει στο Βικτωριανό Λονδίνο ως δώρο στα χέρια της ψηλομύτας Κόμισσας Μόρκαρ και…να εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τη κοσμηματοθήκη της, στο ξενοδοχείο «Κοσμοπόλιταν»!! Ο Ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, με τον πιστό του φίλο Δόκτορα Ουάτσον, κλήθηκαν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση που έκρύβε πολλά παράξενα γεγονότα… Τα πράγματα περιπλέχθηκαν ακόμα πιο πολύ όταν στα χέρια τους κατέφθασε ένα μαύρο φθαρμένο καπέλο και μια χήνα, με ένα περίεργο σημάδι στο κεφάλι…

Το θέατρο της οδού Φρυνίχου μεταμορφώθηκε σε Βικτωριανό Λονδίνο! Η ζωντανή μουσική στο πιάνο  και μας ταξίδεψε σε μιαν άλλη εποχή και όλα ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας: το διάσημο διαμέρισμα της οδού Μπέικερ Στρήτ, όπου ζει ο Σέρλοκ Χολμς, το πολυτελές ξενοδοχείο Κοσμοπόλιταν, οι δρόμοι, η αγορά… Αφήστε που ένας άσσος της βοτανολογίας αλλά και πρώτης τάξεως χημικός- όπως ο Σέρλοκ Χόλμς- δεν δίστασε να εκτελέσει ακόμα και πειράματα μπροστά μας!