Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

2η συνάντηση της Σχολής Γονέων την Τρίτη 20-1-2015.


O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνέχεια της προσπάθειας για Σχολή Γονέων στο Σχολείο μας, προχωρά στη δεύτερη συνάντηση με τους εθελοντές ψυχολόγους-συμβούλους οικογένειας της ΜΚΟ «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» την Τρίτη 20/1/2015 και ώρα 18.00 στον χώρο του Σχολείου.

Στα πλαίσια του γενικότερου θέματος «Το παιδί και ο κόσμος του», συνεχίζουμε με τη βία και τον εκφοβισμό στο σχολείο. Το θέμα αυτό ζητήθηκε από τους γονείς
και θα έχει τίτλο: «Ελάτε να σπάσουμε τις αλυσίδες της δυστυχίας». Η συμμετοχή είναι ανοιχτή όχι μόνο για τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του Σχολείου μας, αλλά και σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες της ευρύτερης περιοχής που έχουν ενδιαφέρον στη θεματολογία και θέλουν να συμμετάσχουν στη συζήτηση που θα γίνει.

Το θέμα της τρίτης συνάντησης θα έχει τον τίτλο «Το κέρδος των καλών πρακτικών» και θα αναφέρεται στα ηθικά, συναισθηματικά και οικονομικά ΕΣΟΔΑ που μπορεί να έχει κάθε οικογένεια όταν εφαρμόζει κάποιες καλές και σύγχρονες πρακτικές στην καθημερινότητά της.


Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ είναι Μ.Κ.Ο. αποτροπής του εκφοβισμού (Ενδοσχολική – Οικογενειακή – Διαδικτυακή Βία), που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της κοινωνίας κυρίως των νέων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.diexodos.org